Графік роботи:
Пн-Пт. з 8 до 17
Сб-Нд. вихідний

Опори грановані конічні автономного освітлення (ОГК АО)

Опора автономного освітлення є приладом, який не залежить від зовнішніх джерел енергопостачання та забезпечує надійне та безпечне освітлення вулиць.

АртикулмммммммммммLHкгкг
ОГК АО16227/1203400×20320244114620
ОГК АО26227/1203400×203202411154

Опора гранована конічна є усіченою пірамідою. Поперечний переріз опори має вигляд правильного восьмигранника. Опора виготовляється зі сталевого листового прокату, методом гнуття з поздовжнім і поперечними зварними швами. Для установки і кріплення на бетонний фундамент в основі опори зовнішнього освітлення приварена опорна плита з отворами під кріпильні елементи.

Захисне покриття опори нанесено методом гарячого цинкування (занурення виробу в ванну з розплавленим (440-460°С) цинком). Термін служби виробів з покриттям методом гарячого цинкування становить не менше 25 років.

Популярність енергозберігаючих технологій в світі зростає з кожним роком. У зв’язку з цим, автономне вуличне освітлення стає неймовірно затребуваним. Можливість отримати якісне нічне освітлення, без витрат на електроенергію, пристроїв  та обслуговування кабельних трас, приваблює всіх, хто звик рахувати гроші і цінує функціональність.

Застосовується ОГК АОТ для освітлення:

• вулиць, доріг, пішохідних і паркових зон
  • пішохідних переходів
  • залізничних переїздів
  • АЗС, парковок
  • промислових та складських територій і т.д.

Замовити опори автономного освітлення, дізнатися ціну, способи оплати та доставки, Ви можете, зв’язавшись з нами за телефонами, вказаними на сайті або відправивши запит на нашу електронну пошту [email protected].

Вся наша продукція сертифікована, проходить контроль якості перед відвантаженням і на неї надається гарантія 12 місяців при дотриманні правил установки та експлуатації.