Графік роботи:
Пн-Пт. з 8 до 17
Сб-Нд. вихідний

Опори паркові декоративні (ОПД)

Артикулмммммммммммммкг
ОПД 33220/573310270x270x12210×2101631
ОПД 44220/573310270x270x12210×2101635

ОПДопора паркова декоративна з підведенням електроживлення кабельними мережами. Опора виготовляється зі сталевого листового прокату. Для встановлення та кріплення на бетонний фундамент в основу опори зовнішнього освітлення приварена опорна плита з отворами під кріпильні елементи.

Захисне покриття опори нанесено методом гарячого цинкування (занурення виробу в ванну з розплавленим (440-460°С) цинком). Термін служби виробів з покриттям методом гарячого цинкування становить не менше 25 років. В даному випадку використовується гаряче цинкування і поліуретанове покриття, яке дозволяє збільшити термін служби і надає кращого зовнішнього вигляду опори. Так, як тільки одне цинкове покриття не вважається декоративним. Поліуретанове покриття захищає додатково від вологи, реагентів, екстремальних температур, корозії, механічних пошкоджень і ультрафіолетового випромінювання.

• У нижній частині стовбура опори для кабельних мереж розташований знімний люк. Кришка люка має ступінь захисту IP43, що надійно захищає електрокомутуючий пристрій.
  • В отворі опори передбачена перфорована пластина для кріплення електрокомутуючого пристрою.
  • У верхній частині опори передбачені чотири формованних  елементи для центрування кронштейнів і світильників, а також чотири різьбових отвори для надійного кріплення.

Застосовується ОДП для освітлення:

• парків, скверів
  • вулиць в старій частині міста, історичних об’єктів
  • дворів, архітектурних комплексів
  • котеджних ділянок та т.д.

Замовити декоративні садово-паркові опори, стовпи освітлення, дізнатися ціну, способи оплати та доставки, Ви можете, зв’язавшись з нами за телефонами, вказаними на сайті або відправивши запит на нашу електронну пошту [email protected].

Вся наша продукція сертифікована, проходить контроль якості перед відвантаженням і на неї надається гарантія 12 місяців при дотриманні правил установки та експлуатації.