Графік роботи:
Пн-Пт. з 8 до 17
Сб-Нд. вихідний

Опори грановані конічні з підведенням електроживлення кабельними мережами (ОГК кс)

Стовпи ОГК кс – опори освітлення з підведенням електроживлення кабельними мережами забезпечують безпечне і надійне освітлення вулиць.

Артикулмммммммммммммммкг
ОГК 3/155/65кс3155/653500270x270x8210×21016400×10030
ОГК 4/155/65кс4155/653500270x270x8210×21016400×10039
ОГК 5/150/65кс5150/653500270x270x8210×21016400×10047
ОГК 6/155/65кс6155/653500290x290x10210×21016400×10062
ОГК 7/166/65кс7165/653500290x290x10210×21016400×10069
ОГК 8/175/65кс8175/653500290x290x12210×21016400×10080
ОГК 8/210/65кс8210/653500290x290x12210×21016400×10087
ОГК 9/175/65кс9175/653500290x290x12210×21016400×10089
ОГК 9/190/75кс9190/753600400x400x12300×30024400×100105
ОГК 9/190/75кс9190/754600400x400x12300×30024400×100134
ОГК 10/190/75кс10190/753500400x400x12300×30024400×100115
ОГК 10/190/75кс10190/754500400x400x12300×30024400×100147
ОГК 12/190/65кс12190/653500400x400x12300×30024400×100130
ОГК 12/190/65кс12190/654500400x400x12300×30024400×100168

* Підприємство залишає за собою право вносити конструктивні зміни, які не впливають на якість і технічні характеристики виробу

Опора гранована конічна ОГК являє собою усічену піраміду. Поперечний переріз опори має вигляд правильного восьмигранника. Опора виготовляється зі сталевого листового прокату, методом гнуття з поздовжнім і поперечними зварними швами. Для установки і кріплення на бетонний фундамент. В основі опори зовнішнього освітлення приварена опорна плита з отворами під кріпильні елементи.

Захисне покриття опори нанесено методом гарячого цинкування (занурення виробу в ванну з розплавленим (440-460°С) цинком). Термін служби виробів з покриттям методом гарячого цинкування становить не менше 25 років.

• У нижній частині стовпа опори для кабельних мереж розташований знімний люк. Кришка люка має ступінь захисту IP43, що надійно захищає електрокомутуючий пристрій.
  • В отворі опори передбачена перфорована пластина для кріплення електрокомутуючого пристрою.
  • У верхній частині опори передбачені чотири формованих елемента для центрування кронштейна і чотири різьбових отвори для надійного кріплення кронштейна.

Замовити опори освітлення грановані конічні з кабельними мережами ОГК з нижнім підведенням, дізнатися ціну, способи оплати та доставки, Ви можете, зв’язавшись з нами за телефонами, вказаними на сайті або відправивши запит на нашу електронну пошту [email protected].

Вся наша продукція сертифікована, проходить контроль якості перед відвантаженням і на неї надається гарантія 12 місяців при дотриманні правил установки та експлуатації.